CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Numai online
 • Nou
  Expertiză contabilă, ediția a IV-a, 2023
  Expertiză contabilă, ediția a IV-a, 2023
  Expertiză contabilă, ediția a IV-a, 2023

  Expertiză contabilă, ediția a IV-a, 2023

  Review (0)
  50,00 lei
  cu TVA

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Expertiză contabilă, ediția a IV-a

   Autori: Sergiu-Bogdan Constantin, Florentina Pantazi

   Anul apariției: 2023

   Nr. pagini: 256

   ISBN 978-606-580-177-6

   Expertiză contabilă este o publicație destinată îndeosebi stagiarilor din anul III, dar prezintă interes pentru toți profesioniștii contabili.

   Lucrarea, realizată de lect. univ. dr. Sergiu-Bogdan Constantin, cadru didactic la Academia de Studii Economice din București, și Florentina Pantazi, expert contabil și doctor în științe economice, analizează în patru capitole cele mai importante aspecte referitoare la expertiza contabilă.

   În capitolul I – Abordări conceptuale privind expertiza contabilă – sunt redate aspecte referitoare la conceptul de expertiză contabilă (definiție, trăsături, obiect, reglementări), tipurile de expertize (judiciare și extrajudiciare), persoanele care le pot efectua, precum și Normele CECCAR nr. 1.044/2010 aplicabile misiunii de expertiză contabilă judiciară.

   Cel de-al doilea capitol, intitulat Norme de bază aplicabile expertizei contabile, prezintă principalele norme de comportament profesional (independența expertului contabil, competența sa, calitatea expertizelor contabile, secretul profesional și confidențialitatea expertului contabil, acceptarea expertizelor contabile, responsabilitatea efectuării lor), fiind abordate ulterior normele de lucru, iar la final sunt detaliate normele de raportare: redactarea raportului de expertiză, semnarea și depunerea acestuia.

   Capitolul al treilea conține diverse studii de caz privind expertizele contabile, iar printre obiectivele de învățare prevăzute în ultimul capitol al lucrării se regăsesc aspecte privind auditul de calitate în domeniul expertizelor contabile judiciare și răspunderea experților contabili în realizarea misiunii de expertiză contabilă.

   De asemenea, publicația conține numeroase exemple practice și teste de autoevaluare.

   CECCAR19

   Fisa tehnica

   Lkid
   78

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Expertiză contabilă, ediția a IV-a, 2023

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Expertiză contabilă, ediția a IV-a, 2023

   50,00 lei
   cu TVA