CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Numai online
 • Nou
  Managementul performanței, ediția a III-a, 2023
  Managementul performanței, ediția a III-a, 2023
  Managementul performanței, ediția a III-a, 2023

  Managementul performanței, ediția a III-a, 2023

  Review (0)
  50,00 lei
  cu TVA

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Managementul performanței, ediția a III-a

   Autori: Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian, Cleopatra Șendroiu

   Anul apariției: 2023

   Nr. pagini: 316

   ISBN 978-606-580-174-5

   Lucrarea, realizată de prof. univ. dr. Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, lect. univ. dr. Daniela-Nicoleta Sahlian și conf. univ. dr. Cleopatra Șendroiu, cadre didactice la Academia de Studii Economice din București, analizează în nouă capitole cele mai importante aspecte referitoare la managementul performanței, măsurarea acesteia, analiza cost-volum-profit și deciziile manageriale pe termen scurt bazate pe costuri.

   În capitolul introductiv – Managementul performanței: măsurare și control – este explicată noțiunea de performanță și sunt definite concepte precum performanța organizațională, responsabilitatea socială corporativă, măsurarea performanței organizaționale, indicatorii-cheie de performanță și controlul acestuia.

   În primul capitol, denumit Măsurarea performanței prin metoda Activity Based Costing, sunt prezentate istoricul și cauzele costurilor pe procese, organizarea calculației costurilor pe procese, variantele acestui tip de calculație, pentru ca în partea de final să fie abordată folosirea metodei ABC în analiza rentabilității clienților. 

   Cel de-al doilea capitol, intitulat Măsurarea performanței prin metoda costurilor-țintă, aduce în discuție caracteristicile și necesitatea acestei metode, obiectivele și etapele de parcurs, fiind detaliată metodologia determinării costurilor-țintă. De asemenea, sunt prezentate exemple privind aplicarea metodei amintite.

   Capitolul al treilea este dedicat aspectelor tehnice privind costul ciclului de viață al produselor, iar următorul aduce în discuție analiza cost-volum-profit și performanța. 

   În cel de-al cincilea capitol, autorii lucrării abordează domeniul deciziilor manageriale pe termen scurt bazate pe costuri și măsurarea performanței prin bugete. 

   Al șaselea capitol al lucrării, intitulat Metoda costurilor standard și analiza abaterilor, prezintă modul în care se elaborează fișa costului standard, calculul și analiza abaterilor pe costurile directe și pe cele indirecte.

   Centrele de responsabilitate și prețurile de cesiune internă fac obiectul următoarelor două părți ale lucrării. 

   Gestiunea performanței prin Balance Scorecard. De la Balance Scorecard la Hospital Scorecard – instrument de management strategic al instituțiilor medico-sanitare este tema ultimului capitol.

   CECCAR20

   Fisa tehnica

   Lkid
   79

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Managementul performanței, ediția a III-a, 2023

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Managementul performanței, ediția a III-a, 2023

   50,00 lei
   cu TVA