CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
  • Numai online
  • Nou
    Fiscalitate 2023
    Fiscalitate 2023
    Fiscalitate 2023

    Fiscalitate 2023

    Review (0)
    50,00 lei
    cu TVA

    ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

    Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

    Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

    Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

    Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

    Cantitate

      Fiscalitate, ediția a VI-a, revizuită

      Autori: Adriana Florina Popa, Mirela Păunescu, Radu Ciobanu

      Anul apariției: 2023

      Nr. pagini: 377

      ISBN 978-606-580-165-3

       

      Lucrarea Fiscalitate, avându-i ca autori pe Adriana Florina Popa, Mirela Păunescu și Radu Ciobanu, este structurat în șapte capitole, care prezintă cele mai importante aspecte privind legislația fiscală actuală. 

      Într-un mediu legislativ în continuă schimbare, autorii și-au propus să vină în ajutorul stagiarilor care se pregătesc să devină experți contabili sau contabili autorizați cu o serie de exemple practice și ilustrații care, cu siguranță, fac înțelegerea și aplicarea de zi cu zi a legislației fiscale mai ușoară, mai plăcută și mai rapidă.

      În această lucrare găsiți cele mai frecvente cazuri cu care se întâlnesc cei ce lucrează în domeniul financiar-contabil, precum și o ilustrare a modului lor de abordare. După o redare succintă a cerințelor legislative, o serie de exemple utile ajută la aprofundarea și la punerea în practică a noțiunilor prezentate.

      CECCAR16

      Fisa tehnica

      Lkid
      73

      Referinte specifice

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Fiscalitate 2023

      Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

      Prev
      Next

      Fiscalitate 2023

      50,00 lei
      cu TVA