CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Numai online
 • Nou
  Contabilitate financiară 2024
  Contabilitate financiară 2024
  Contabilitate financiară 2024

  Contabilitate financiară 2024

  Review (0)
  100,00 lei
  cu TVA

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Contabilitate financiară

   Autori: Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian și Alina-Mihaela Irimescu

   Anul apariției: 2024

   Nr. pagini: 262

   ISBN 978-606-580-199-8

   În lucrarea Contabilitate financiară, autorii – Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian și Alina-Mihaela Irimescu – tratează, printre altele, atât teoretic, cât și practic, sfera de aplicare a raportării financiare, cadrul contabil românesc, contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind activele imobilizate (active non-curente), fiind analizate și aspecte privind contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind stocurile. 

   Autorii abordează în acest volum și date ce țin de contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind creanțele și datoriile pe termen scurt, regularizările-cheltuieli și venituri în avans, respectiv de contabilitatea tranzacțiilor privind capitalurile proprii.

   De asemenea, ultimul capitol al lucrării le oferă stagiarilor posibilitatea de verificare a cunoștințelor.

   CECCAR25

   Fisa tehnica

   Lkid
   85

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Contabilitate financiară 2024

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Contabilitate financiară 2024

   100,00 lei
   cu TVA