CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Numai online
 • Nou
  Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor
  Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor
  Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor

  Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor

  Review (0)
  250,00 lei
  cu TVA

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor, Ediția a doua

   Anul apariției: 2023

   Nr. pagini: 619

   ISBN 978-606-580-173-8

   CECCAR pune la dispoziție în exclusivitate în România, traducerea în limba română a publicației Wiley, Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor, Ediția a doua, care introduce studenții și profesioniștii în universul detectării și descurajării fraudei, furnizând o bază solidă în ceea ce privește conceptele și metodele fundamentale, atât pentru sectorul privat, cât și pentru cel public. Aliniată la modelul de curriculum al Institutului Național de Justiție (NIJ) al SUA, această publicație furnizează o acoperire cuprinzătoare și actualizată a însușirii ilegale de active, corupției, fraudei și a altor subiecte pe care un contabil criminalist practician le întâlnește în fiecare zi.

   Concentrându-se pe aspectele practice ale lumii reale, publicația utilizează exemple de actualitate și studii de caz antrenante pentru a facilita înțelegerea, apelând totodată la discuții profunde prin care își propune să clarifice anumite concepte tehnice într-o manieră facilă și care să permită cititorului să se raporteze la situațiile și soluțiile prezentate.

   În contextul unei cereri tot mai mari de abilități în domeniul contabilității criminalistice, chiar și pentru contabilii fără experiență, această publicație le oferă practicienilor cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a aborda cu succes acest domeniu.

   CECCAR17

   Fisa tehnica

   Lkid
   74

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor

   250,00 lei
   cu TVA