CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii

ATENȚIE: Publicațiile la care aveți acces sunt în format PDC (PDF criptat) și și nu pot fi deschise cu programul Adobe Reader sau alt viewer, doar programul dedicat (Safeguard Viewer) pe care îl puteți descărca din contul dumneavoastră din platforma de Librărie – librarie.ceccar.ro.

ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tabletă) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

Documentele permit realizarea a 5 acțiuni de print pentru fiecare publicație. Dacă se printează o pagină sau întreg documentul, se contorizează o acțiune de print. Acțiunea de print nu ține cont de numărul de pagini printate.

Există probleme de compatibilitate a programului Safeguard Viewer cu sistemele de operare mai vechi (Windows XP, Vista, 7, 8). Sistemele de operare recomandate sunt de la Windows 10 în sus.

 

  • Accesarea contului:

Accesați platforma https://librarie.ceccar.ro

Din partea dreapta-sus accesați butonul Logare -> Conectați-vă

tutorial1.png

- Introduceți datele dumneavoastră de conectare stabilite la plasarea comenzii sau la înregistrare (E-mail și Parola) și dați click pe Conectați-vă

- (În cazul stagiarilor) Introduceți datele dumneavoastră de conectare (Utilizator și Parolă) primite pe mail și dați click pe Conectați-vă

tutorial2.png

ATENȚIE: După ce ați descărcat Viewer-ul aferent sistemului de operare utilizat, trebuie instalat pe dispozitiv. Acest program vă permite să deschideți și să vizualizați publicațiile

Windows windows.svg    Android android.svg    iOS apple.svg    MacOS X apple.svg