CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Nou
  PRINT_Fiscalitate avansată
  PRINT_Fiscalitate avansată
  PRINT_Fiscalitate avansată

  PRINT_Fiscalitate avansată

  Review (0)

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Fiscalitate avansată, ediția a II-a, revizuită și adăugită

   Autori: Adriana Florina Popa (coordonator), Raluca Cristina Andrei, Dan Laurențiu Bărăscu, Radu Ciobanu, Daniela-Mirela Neagoe

   Anul apariției: 2022

   Nr. pagini: 317

   ISBN 978-606-580-183-7

   Lucrarea Fiscalitate avansată îi are ca autori pe Adriana Florina Popa (coordonator), Raluca Cristina Andrei, Dan Laurențiu Bărăscu, Radu Ciobanu și Daniela-Mirela Neagoe.

   Capitolul I Procedura fiscală și contenciosul fiscal tratează, printre altele, actele administrative fiscale, principiile generale de conduită în administrarea creanțelor fiscale, prescripția dreptului de a stabili creanțe fiscale, de a cere executarea silită și de a cere restituirea creanțelor fiscale, controlul fiscal și formele pe care acesta le poate îmbrăca, contestarea și suspendarea actelor administrative fiscale.

   În capitolul II Jurisprudența Curții de Justiție a Uniunii Europene în materie de TVA sunt prezentate principalele aspecte privind TVA conform legislației naționale, corelate cu reglementările legislației comunitare , fiind expuse cele mai importante decizii ale CJUE în materie, pentru a înțelege cât mai bine modul în care a fost gândit întregul sistem al taxei pe valoarea adăugată în Uniunea Europeană.

   Capitolul III Accizele prezintă regimul accizelor armonizate și al celor nearmonizate, precum și contravențiile și infracțiunile privind acest impozit.

   Capitolul IV Impozitarea celor mai întâlnite categorii de venituri obținute de nerezidenți din România analizează cele mai întâlnite categorii de venituri obținute de nerezidenți din România (dividende, dobânzi, redevențe, comisioane, venituri din servicii prestate) și prezintă condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a putea evita dubla impunere, precum și  declararea corectă și plata impozitului pe aceste venituri.

   CECCAR6

   Fisa tehnica

   Lkid
   58

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   PRINT_Fiscalitate avansată

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   PRINT_Fiscalitate avansată