- Numai online
- Nou
ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.
Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.
Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.
Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.
Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.
Managementul performanței, ediția a IV-a, revizuită
Autori: Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian, Cleopatra Șendroiu
Anul apariției: 2024
Nr. pagini: 194
ISBN 978-606-580-203-2
Lucrarea, realizată de prof. univ. dr. Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, lect. univ. dr. Daniela-Nicoleta Sahlian și conf. univ. dr. Cleopatra Șendroiu, cadre didactice la Academia de Studii Economice din București, analizează în nouă capitole cele mai importante aspecte referitoare la managementul performanței, măsurarea acesteia, analiza cost-volum-profit și deciziile manageriale pe termen scurt bazate pe costuri.
În primul capitol – Managementul performanței: măsurare și control – este explicată noțiunea de performanță și sunt definite concepte precum performanța organizațională, responsabilitatea socială corporativă, măsurarea performanței organizaționale, indicatorii-cheie de performanță și controlul acestuia.
Cel de-al doilea capitol, intitulat Măsurarea performanței prin metoda costurilor-țintă, aduce în discuție caracteristicile și necesitatea acestei metode, obiectivele și etapele de parcurs, fiind detaliată metodologia determinării costurilor-țintă. De asemenea, sunt prezentate exemple privind aplicarea metodei amintite.
Capitolul al treilea este dedicat aspectelor tehnice privind costul ciclului de viață al produselor, iar următorul aduce în discuție analiza cost-volum-profit și performanța.
În cel de-al cincilea capitol, autorii lucrării abordează domeniul deciziilor manageriale pe termen scurt bazate pe costuri și măsurarea performanței prin bugete.
Al șaptelea capitol al lucrării, intitulat Metoda costurilor standard și analiza abaterilor, prezintă modul în care se elaborează fișa costului standard, calculul și analiza abaterilor pe costurile directe și pe cele indirecte.
Gestiunea performanței prin Balance Scorecard. De la Balance Scorecard la Hospital Scorecard – instrument de management strategic al instituțiilor medico-sanitare este tema ultimului capitol.
Fisa tehnica
Referinte specifice
No customer reviews for the moment.