- Numai online
- Nou
ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.
Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.
Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.
Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.
Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.
Standardele Internaționale de Raportare Financiară versus reglementările contabile naționale: o abordare comparativă teoretică și practică
Autori: Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela Artemisa Calu, Alina-Mihaela Irimescu, Daniela Nicoleta Sahlian
Anul apariției: 2024
Nr. pagini: 283
ISBN 978-606-580-207-0
Doriți să vă îmbogățiți cunoștințele ce țin de aplicarea IFRS-urilor și să înțelegeți principalele diferențe față de OMFP nr. 1.802/2014? Cartea Standardele Internaționale de Raportare Financiară versus reglementările contabile naționale: o abordare comparativă teoretică și practică elaborată de Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela Artemisa Calu, Alina-Mihaela Irimescu și Daniela-Nicoleta Sahlian vă oferă posibilitatea să aprofundați acest domeniu.
Cartea este structurată pe următoarele direcții: (i) recunoașterea activelor în referențialul contabil (inter)național; (ii) recunoașterea datoriilor în referențialul contabil (inter)național; (iii) recunoașterea veniturilor în referențialul contabil (inter)național; (iv) întocmirea și prezentarea situațiilor financiare în referențialul contabil internațional; (v) trecerea de la GAAP (OMFP nr. 1.802/2014) la IFRS (OMFP nr. 2.844/2016).
Lucrarea este redactată într-un stil unitar, clar și concis, aspectele teoretice fiind punctate succint și în mod comparativ, cu referire la paragrafe din reglementările contabile naționale, respectiv internaționale. În situațiile în care aspectele abordate sunt specifice și referențialului contabil național și celui internațional, prezentarea spețelor practice este realizată în mod comparativ, pentru evidențierea diferențelor existente. În cadrul acestei cărți este evidențiată foarte bine legătura între teorie și practică, cititorul fiind provocat să exerseze aplicarea raționamentului contabil profesional.
Fisa tehnica
Referinte specifice
No customer reviews for the moment.