CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Numai online
 • Nou
  Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită 2024
  Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită 2024
  Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită 2024

  Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită 2024

  Review (0)
  50,00 lei
  cu TVA

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită

   Autori: Adriana Florina Popa (coordonator), Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Liviu-Marian Matac, Ileana Nișulescu, Aurelia Ștefănescu, Adriana Tiron-Tudor

   Anul apariției: 2024

   Nr. pagini: 314

   ISBN 978-606-580-195-0

   Lucrarea Contabilitatea altor tipuri de entităţi, realizată de Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Liviu-Marian Matac, Ileana Nișulescu, Aurelia Ștefănescu şi Adriana Tiron-Tudor, sub coordonarea Adrianei Florina Popa, analizează în patru capitole cele mai importante aspecte referitoare la contabilitatea bancară, contabilitatea instituțiilor publice, contabilitatea persoanelor juridice fără scop patrimonial şi contabilitatea în partidă simplă.

   În capitolul I – Contabilitatea bancară – sunt redate aspecte privind contabilitatea sistemului bancar din România, a decontărilor intrabancare și interbancare şi a operațiunilor cu clientela, în timp ce capitolul II – Contabilitatea instituţiilor publice – prezintă instituțiile publice și procesul bugetar, practicile și particularitățile în înregistrările contabile din acest tip de entități şi situațiile financiare întocmite de acestea.

   Capitolul III – Contabilitatea persoanelor juridice fără scop patrimonial – abordează cadrul legislativ al constituirii şi funcţionării acestor persoane juridice, organizarea şi conducerea contabilităţii, tratamentele contabile specifice şi întocmirea și prezentarea situațiilor financiare de către persoanele juridice fără scop patrimonial.

   Cel de-al IV-lea capitol – Contabilitatea în partidă simplă – descrie categoriile de persoane care aplică reglementările privind contabilitatea în partidă simplă, registrele și documentele financiar-contabile utilizate în scopul conducerii acestui tip de contabilitate, regulile privind arhivarea şi păstrarea documentelor financiar-contabile, inventarierea patrimoniului şi redă aspecte legate de trecerea la organizarea contabilității pe baza regulilor în partidă dublă. 

   CECCAR27

   Fisa tehnica

   Lkid
   87

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită 2024

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Contabilitatea altor tipuri de entități, ediția a VI-a, revizuită 2024

   50,00 lei
   cu TVA