CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Nou
  Contabilitate și raportare financiară 2023
  Contabilitate și raportare financiară 2023
  Contabilitate și raportare financiară 2023

  Contabilitate și raportare financiară 2023

  Review (0)

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Contabilitate și raportare financiară, ediția a V-a, revizuită

   Autori: Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian și Alina-Mihaela Irimescu

   Anul apariției: 2023

   Nr. pagini: 355

   ISBN 978-606-580-162-2

    

   În lucrarea Contabilitate și raportare financiară, autorii – Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian și Alina-Mihaela Irimescu – tratează, printre altele, atât teoretic, cât și practic, sfera de aplicare a raportării financiare, cadrul contabil românesc, contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind activele imobilizate (active non-curente), fiind analizate și aspecte privind contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind stocurile. 

   Autorii abordează în acest volum și date ce țin de contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind creanțele și datoriile pe termen scurt, regularizările-cheltuieli și venituri în avans, respectiv de contabilitatea tranzacțiilor privind capitalurile proprii.

   Un capitol al lucrării este dedicat întocmirii situațiilor financiare individuale, balanței conturilor și corectării erorilor, la fel ca în cazul întocmirii situațiilor financiare consolidate. De asemenea, volumul oferă stagiarilor posibilitatea de a dobândi cunoștințe necesare interpretării situațiilor financiare pe baza indicatorilor din bilanț și a celor privind contul de profit și pierdere, iar ultimul capitol este util în verificarea cunoștințelor.

   CECCAR12

   Fisa tehnica

   Lkid
   69

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Contabilitate și raportare financiară 2023

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Contabilitate și raportare financiară 2023