CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
  • Nou
    Contabilitate și raportare financiară 2023
    Contabilitate și raportare financiară 2023
    Contabilitate și raportare financiară 2023

    Contabilitate și raportare financiară 2023

    Review (0)

    ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

    Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

    Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

    Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

    Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

    Cantitate

      Contabilitate și raportare financiară, ediția a V-a, revizuită

      Autori: Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian și Alina-Mihaela Irimescu

      Anul apariției: 2023

      Nr. pagini: 355

      ISBN 978-606-580-162-2

       

      În lucrarea Contabilitate și raportare financiară, autorii – Corina-Graziella Bâtcă-Dumitru, Daniela-Nicoleta Sahlian și Alina-Mihaela Irimescu – tratează, printre altele, atât teoretic, cât și practic, sfera de aplicare a raportării financiare, cadrul contabil românesc, contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind activele imobilizate (active non-curente), fiind analizate și aspecte privind contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind stocurile. 

      Autorii abordează în acest volum și date ce țin de contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor privind creanțele și datoriile pe termen scurt, regularizările-cheltuieli și venituri în avans, respectiv de contabilitatea tranzacțiilor privind capitalurile proprii.

      Un capitol al lucrării este dedicat întocmirii situațiilor financiare individuale, balanței conturilor și corectării erorilor, la fel ca în cazul întocmirii situațiilor financiare consolidate. De asemenea, volumul oferă stagiarilor posibilitatea de a dobândi cunoștințe necesare interpretării situațiilor financiare pe baza indicatorilor din bilanț și a celor privind contul de profit și pierdere, iar ultimul capitol este util în verificarea cunoștințelor.

      CECCAR12

      Fisa tehnica

      Lkid
      69

      Referinte specifice

      No customer reviews for the moment.

      Write your review
      Contabilitate și raportare financiară 2023

      Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

      Prev
      Next

      Contabilitate și raportare financiară 2023