CECCAR utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.librarie.ceccar.ro. Vă aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC (”Directiva E-Privacy”) și de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a accestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (”Regulamentul GDPR”).

 Mai multe detalii
 • Nou
  Finanțe și management financiar 2023
  Finanțe și management financiar 2023
  Finanțe și management financiar 2023

  Finanțe și management financiar 2023

  Review (0)

  ATENȚIE: Publicația este în format digital. Cumpărarea acestui produs va duce la generarea unei licențe cu posibilitatea instalării acesteia pe 2 dispozitive.

  Instalarea licenței pe un dispozitiv (laptop, desktop, smartphone, tableta) conduce la utilizarea a 1 din cele 2 dispozitive disponibile.

  Fiecare licență este legată de dispozitivul pe care se instalează și nu poate fi mutată pe un alt dispozitiv.

  Documentele permit realizarea a 5 actiuni de print pentru fiecare publicație. Daca se printeaza o pagina sau intreg documentul, se contorizeaza o actiune de print. Actiunea de print nu tine cont de numarul de pagini printate.

  Plasarea comenzii reprezintă exprimarea acordului dvs. față de aceste condiții.

  Cantitate

   Finanțe și management financiar, ediția a IV-a

   Autori: Elena Valentina Țilică, Radu Ciobanu

   Anul apariției: 2023

   Nr. pagini: 204

   ISBN 978-606-580-166-0

    

   Lucrarea Finanțe și management financiar, autori Elena Valentina Țilică și Radu Ciobanu, cuprinde indicatori și metode de analiză financiară, informații privind analiza fezabilității unui plan de afaceri și modul de realizare a acestuia și, totodată, abordări și tehnici de evaluare la nivelul întreprinderii.

   Finanțele sunt viața oricărei entități din economie. Ele reprezintă pivotul prin care funcționează întregul proces comercial. Finanțele oferă securitate, stabilitate și flexibilitate atât pentru agenții economici, cât și pentru organizațiile nonprofit, astfel încât să fie capabili să dezvolte bunuri și servicii pentru a răspunde cerințelor pieței. Indiferent dacă entitățile sunt mari sau mici, ele au nevoie de finanțare pentru a-și desfășura activitățile și a-și îndeplini obiectivele.

   În lumea modernă, toate activitățile sunt legate direct de realizarea profitului, o preocupare ce are nevoie de finanțare pentru a satisface toate cerințele. Prin urmare, finanțarea poate fi numită capital, investiție, fond etc., dar fiecare termen are semnificații diferite și considerente unice. Obținerea profitului și maximizarea averii acționarilor reprezintă scopul principal al oricărui tip de activitate economică.

   CECCAR14

   Fisa tehnica

   Lkid
   71

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Finanțe și management financiar 2023

   Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si:

   Prev
   Next

   Finanțe și management financiar 2023